Filozófia

Filozófia

Mi hiszünk abban hogy terek közötti mozgásban a lámpa kulcsszerepet kaphat, könnyedségével, forma variálhatóságával, bármilyen eseményt élménnyé varázsol. Ezekkel a lámpákkal személyes fényélményünket teremthetjük meg.
Könnyen szállítható

Könnyen szállítható

Könnyű formálhatóság: A spirál formába feltekercselt lámpa, kioldozva a zárószalag alól, könnyed , nyitott gömb formát alkot. A két végét mozgatva, különböző játékos alakzatokat vesz fel. A megkedvelt forma könnyedén fixálható.
Matéria

Matéria

Az egyedi, díjnyertes anyagtársítás a fémháló és a fa cellulóz ötvözésén alapul. 100 % ban kézimunka, amely a legkörnyezetkímélőbb energia is egyben. A lámpák megvilágításánál az energiatakarékos, hosszú élettartamú Led technologiát alkalmazzuk.

Psy

 
 
Psy
Psy 1
Psyfeny
 
 

Tavaszi erdő

 
 
Tavaszierdo
Tavaszierdo3
T4

Relax

 
 
 
Relax
Relax2
Relax 1
 

Aurora Borealis

 
 
 
 
AuroraBorealis
AuroraBorealis2
AuroraBorealis3
 
Két méretben készülnek: 

 1.magasság 18 cm gömb átmérő: 18 cm, hossza 23 cm
 2.magasság: 24 cm , gömb átmérő 24 cm,  hossza : 30 cm
 
A választásnál kérem, vegye figyelembe hogy nappal a a búra színe érvényesül, viszont este a Led világítás fénye. 
A webshop menüben máris kiválasztható és megrendelhető a kedvenc darab, de amennyiben egyedi színösszeállítást szeretne, illetve nem találja készleten a választott darabot, kérem emilben küldje el az /azok paramétereit. Elkészítési idő: max 1 hét, ellenkező esetben jelezzük a határidő csúszást. 
 
További részletekkel, felmerülő kérdésekkel örömmel állunk rendelkezésükre !

FACEBOOK OLDAL •  Mobil:+36-30-603-8154  •  e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Copyright © 2015

web: biró roland

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive